Digitale Nomads en online geld verdienen.

Digitale Nomads en online geld verdienen.

Online geld verdienen

Iedereen droomt er weleens van, werken en reizen tegelijkertijd. Niet elke dag moeten opstaan om naar je 9 tot 5 baantje te moeten vertrekken maar opstaan in je hotelkamer met uitzicht op zee. Toch blijft het voor veel mensen alleen maar bij dromen. Dat is jammer want er zijn heel erg veel mogelijkheden om deze droom toch waar te kunnen maken. Onder andere met online geld verdienen. Doordat de wereld echt veranderd is in een digitale wereld is er veel meer mogelijk dan je denkt. Daarom hebben wij een aantal job mogelijkheden voor je op een rij gezet:

 • Vertaler:
  Ben je een beetje goed in het schrijven van teksten? Ben je ook goed in een andere taal buiten Nederlands om? Word dan vertaler. Er zijn genoeg websites te vinden die op zoek zijn naar vertalers. Lever je goed werk? Dan zul je ook zien dat je steeds meer werk krijgt. Is het mooi weer in je vakantieland? Neem dan lekker je laptop mee naar het strand en werk heerlijk in het zonnetje aan je vertaalteksten.
 • Webshop eigenaar:
  Heb je altijd al een eigen winkeltje willen hebben? Begin dan een leuke webshop. Wanneer jouw webshop een eigen voorraad heeft zit je natuurlijk wel met de verzending van producten. Hiervoor kan je bijvoorbeeld samenwerken met een partner.

  Om het voor jezelf nog makkelijker te maken is het een aanrader om te werken via dropshipping. Zo zorgt een externe partij voor de verzending, retourzendingen en productvoorraad. Zo kan jij vanuit een strandtent makkelijk je verzendingen doorgeven aan je dropshipper en zullen de bestellingen probleemloos verzonden worden.
 • Vlogger of blogger
  Er zijn genoeg mensen in Nederland en België die het geweldig vinden om te lezen of te kijken hoe andere mensen reizen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die erg reislustig zijn maar geen tijd hebben om te reizen. Of mensen die niet naar verre landen durven te reizen maar het toch graag willen zien. Voor deze mensen kan het heel erg interessant zijn om te genieten van een blog of vlog van jouw reisavonturen.

  Tijdens het bloggen of vloggen kan je gebruik maken van advertentie inkomsten. Daarnaast word er ook geregeld gebruik gemaakt van sponsored content en betaalde samenwerkingen. Zo zijn er voorbeelden te noemen van vloggers en bloggers die een gratis vakantie aangeboden krijgen van een hotelaccommodatie. Als tegenprestatie moeten ze zorgen dat deze accommodatie positief in beeld of in de blog vermeld word. Ook dit is een leuke manier om online geld te verdienen
 • Instagram account
  Een erg mooie bron van inkomsten tijdens het reizen kan een profiel op Instagram zijn. Dit vergt wel heel erg veel werk vooraf. Het is namelijk niet zo dat de volgers komen aanvliegen bij je eerste foto. Je moet je volgers weten te boeien met mooie en bijzondere foto’s van jouw reis avonturen. Als je eenmaal een leuk aantal volgers hebt kun je door middel van betaalde samenwerkingen en advertentie inkomsten een leuk salaris opbouwen. Je foto’s zijn leuke herinneringen en daarnaast krijg je er ook nog geld voor. Ideaal toch?
 • Schrijf een boek
  Heb jij een grote fantasie of heb je informatie die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor het schrijven van een cursus? Schijf dan een boek. Er gaat wel veel werk in zitten maar het schrijven kan je bijvoorbeeld ook doen vanaf het strand. De rust en het geluid van de zee zorgt voor genoeg ontspanning die erg fijn is tijdens het schrijven van een boek. Heb je een writers block?

  Op reis zal je merken dat je dit minder hebt. Je hebt namelijk veel inspiratie om op te doen. Wanneer je kiest voor het schrijven van een boek word je in het algemeen betaald in Royalty’s over elk verkocht boek. Wanneer je zelf je boek in eigen beheer wilt uitgeven zonder een uitgeverij kan dat meer geld opleveren. Toch is in het eerste geval een uitgeverij aan te raden. Zij hebben goede contact met de grote boekwinkels.

  Meestal verdien je als beginnend schrijver ongeveer 2 euro per verkocht boek. Verkoop jij dus 10.000 boeken, dan is dit een omzet van € 20.000 die jij verdient tijdens je reis. Wil je geen hardcover boek uitbrengen? Kies dan voor een e-book versie. Dit hele proces is geautomatiseerd en je houd veel meer over per verkoop van je boek doordat er geen product kosten bij komen kijken. Toch zijn er veel mensen die het liefste lezen vanuit een hardcover boek en daardoor sluit je een bepaalde doelgroep uit van verkoop.
 • Coach werkzaamheden
  Ben jij een goede life coach of een motivatie coach? Gelukkig kan dit tegenwoordig ook veelal online. Waarom een coaching gesprek op kantoor uitvoeren als het ook via een live verbinding via Skype kan. Je ziet en hoort elkaar op beeld waardoor het lijkt of je gewoon tegenover elkaar zit.
 • Inkomsten met muziek
  Ben je muzikaal aangelegd en lijkt het je leuk om daar je geld mee te verdienen? Het is geen makkelijke manier van inkomsten omdat je heel erg veel concurrentie hebt. Toch is het ook niet onmogelijk. Er zijn veel personen die een riant salaris hebben kunnen opbouwen met het inzingen van covers via Youtube of als ghost producer voor een grotere DJ.

  Als Ghost producer naak jij tunes en verdien jij geld aan de rechten van de muziek wanneer deze word gedraaid. Soms kan je ook met de DJ een vast bedrag afspreken waardoor je ineens een leuk bedrag binnenhaalt.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om een stabiel inkomen te creëren vanuit je vakantie bestemming. Wij hebben enkele voorbeeld opgesomd van de meest voorkomende manieren voor het online geld verdienen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk maar dit is helemaal persoonsafhankelijk. Het is belangrijk om iets te vinden wat jou interesse wekt. Je wilt niet lekker over de wereld reizen en dan een inkomstenbron hebben waar je niet gelukkig van word.

Zoek daarom een inkomstenbron die goed bij je past en waar je ook veel plezier uithaalt. Zo word werken vanuit de mooiste werelddelen van de wereld een echte droombaan waar heel erg veel mensen jaloers op zullen zijn. Het kost wel een investering vooraf voor je kan genieten van een passief inkomen tijdens het reizen maar als je eenmaal een leuke inkomstenbron hebt opgebouwd was het de investering van tijd dubbel en dwars waard.

Meer technieken, meer manieren om online geld te verdienen?

De internet Succes Gids: Affiliate Marketing Revolutie, is de bijbel voor startende affiliate marketeers. In deze heldere video cursus leer jij de tips en trics van affiliate markteting op een super eenvoudige en begrijpelijke manier.

Deze cursus zal je helpen om alle termen te begrijpen, het geeft je de beste programma’s om geld mee te verdienen en het leert je de valkuilen omzeilen die iedere startende affiliate maakt of heeft gemaakt zonder deze tips en trics.

Meer lezen of direct bestellen? Klik hier!

Tags: , , , ,